Epic

Nye Epic og Epic Evo er her!

Det er nesten to tiår siden Epic med Brain demping endret World Cup rundbane, ved å bevise at en fulldempet rigg ikke bare fortjente sin plass på startlinjen, men var den raskeste til mållinjen. Ved å blande effektiviteten til en hardtail med egenskapene til en fulldemper ga imponerende effektive resultater. Epic har alltid blitt definert av å ikke holde tilbake, men pushe til det ytterste for å få maksimalt ut av sykkelen.

Vel, det og over 100 verdenscupseire og pallplasser. Tro mot sin tradisjon, fortsetter den nyeste Epic å sprenge grensen for hva en XC-sykkel er i stand til, igjen.

Her ser du utvalget Epic som er tilgjengelig for forhåndsbestilling. Noen sykler er på vei og vil vise lagerstatus så raskt de kommer inn. Kontakt oss gjerne for detaljert leveringsinformasjon for din modell/størrelse.

For noen er mållinjen selve målet, for andre er det de øde stiene. Men uansett om suksess måles i antall pallplasseringer eller flest smil per mil, er fellesnevneren vår besettelse for fart. Epic EVO lever opp til familienavnet og er skapt for å være rask, men fokuset er å holde de høye hastighetene på litt andre steder. Med et aggressivt oppsett gir den ytelsen til å temme de uendelige stiene.

Her ser du utvalget Epic Evo som er tilgjengelig for forhåndsbestilling. Noen sykler er på vei og vil vise lagerstatus så raskt de kommer inn. Kontakt oss gjerne for detaljert leveringsinformasjon for din modell/størrelse.

0