Totalt
  Vis handlekurv
  Varenummer:
  11056

  Merida One-Forty 600

  merida one forty 600
  Varenavn2:
  2018, Green
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Størrelse
  Lager:
  1
  Pris NOK:
  17999,-
  (22999,-)
  Velg farge/størrelse
  Send forespørsel
  Send forespørsel
  Beskrivelse:
  One-Forty er redesignet for 2018 med den bunnløse og tråkkeffektive Float link demperopphenget som den deler med One-Twenty og One-Sixty modellene. Moderne sti og enduro tilpasset geometri med superkorte kjedstag (435mm), 150/ 140mm vandrin, lang reach og lavt tungdepunkt for optimal smidighet og respons.
   
  One-Forty kommer levert med en 1X spesifik nyutviklet 6016 trippel buttet aluminiumsramme for lav vekt og et stilrent design med Smart Entry kabelføring, Boost standard med dekk klaring opp til 2,6" og moderne Metric Shock demper og Trunion dempefeste for optimalt rammedesign og dempefunksjon.
   
  600 modellen kommer levert med en Manitou Mattoc Comp gaffel og Fox Performance Float bakdemper for lav vekt og gode
  justeringsmuligheter, Shimano M500 står for bunnsolid stoppekraft, Shimano SLX 1X11 gir for optimal robusthet og presisjon, Race Face Aeffect 32T kranksett og funksjonelle og pålitelige Merida Expert heve/ senke pinne som gir trygghet i bratte utforkjøringer.
   
  One Forty skårer høy på FUN FACTOR på grove stier, samt at den er kapabel nok til å plassere deg på toppen av pallen på ditt neste Enduro ritt.
   
   
  Har du spørsmål om produktet?
  Tung vare
  Denne varen er for tung til å kvalifisere for fri frakt.